$Onze Cattery

 

Ik ben al van mijn 7 jaar dol op poezen en ja,mijn ouders zijn ook dol van poezen dus ben ik opgegroeid tussen allemaal poezen (Heilige Birmanen en American Curls).Dus al gauw trad ik in de voetsporen van mijn moeder. Zo'n 12 jaar geleden  kocht ik mijn eerst raskat. Dat was mijn American Curl en 2 jaar later een Heilige Birmaan.En ik en mijn man(Kurt) gingen op show met deze mooie katten en we hadden al gauw de smaak te pakken. En toen zag ik de brits korthaar en ik was direkt verkocht aan deze mooie kat. Dus heb ik er ook nog 2 genomen. Een silvertabby(aÔda) en een silver shaded(S'tarine).En in de toekomst gaan we ons meer toeleggen op de brits kortharen . We hebben af en toe een nestje van deze mooie katten in de kleuren effen kleuren en parti colors onze kittens groeien op in huiselijke kring.We zijn echt kattenliefhebbers daarom kan je ons ook wel eens aantreffen op een kattententoonstelling. We exporteren ook kittens,zo wonen er al kittens van ons in Nederland,Duitsland,MaleisiŽ,Frankrijk,Engeland,vereinigde Arabische Emiraten...

Al onze katten zijn getest in een erkend labo op PKD DNA en worden jaarlijks gescreend via echo op HCM bij Barbara Vandevelde!!

Geregistreerde Cattery bij Federale Overheidsdienst voor Volksgezondheid,Veiligheid van de Voedselketen en LeefmilieuHK 20102175.

Op 29 oktober 2011 is de stammoeder van onze cattery overleden na 10 jaar goed verzorgt te zijn:

S'Tarine Des Monts d'Olympe

Als u vragen heb kan u ook nog altijd een berichtje in ons gastenboek achterlaten of een mailtje sturen,wij helpen u graag verder!!

                                                                                                                              

Contactinformatie:

Voor alle informatie over onze cattery:

Onze cattery is gevestigd in Oevel deelgemeente van Westerlo in de provincie Antwerpen.

E-mail:Wijnants Elke      

Of telefonisch : 0496 10 88 13